• −10%
  • Išparduota

Laikrodis Garmin Instinct 2 Solar Tactical Edition

494,99 €
445,49 € Sutaupote 10%
Su mokesčiais
Kiekis
Išparduota

  Saugumo politika

(redaguoti naudojant Klientų patikinimo modulį)

  Pristatymo informacija

(redaguoti naudojant Klientų patikinimo modulį)

  Grąžinimo taisyklės

(redaguoti naudojant Klientų patikinimo modulį)

Jūs kuriate savo kelią, o mes sukūrėme GPS laikrodį „Instinct Solar“, kuris jus lydės kiekviename kelio žingsnyje – nesvarbu, kaip toli ketinate eiti. Pluoštu sutvirtintas polimero korpusas, chemiškai sustiprintas, įbrėžimams atsparus „Corning® Gorilla®“ stiklas ir saulės energija maitinama baterija įrenginiui suteikia neregėto patvarumo. Prislopintų spalvų, didelio kontrasto ekranai ir tikslingai pritaikytas dizainas – viskas šiame netradiciniame išmaniajame laikrodyje. Tegul jis palydi jus į bet kurią misijos vietą!

- Priklausomai nuo saulės energijos intensyvumo, „Instinct“ baterija veikia neįtikėtinai ilgai. Tyrinėkite šį pasaulį nepaisydami laiko ribų!
- „Instinct“ pagamintas pagal karinį JAV standartą 810, todėl yra atsparus karščiui, smūgiams ir vandeniui (apskaičiuota iki 100 metrų).
- Sužinokite, kaip įvairūs nustatymai ir jutikliai veikia jūsų laikrodžio baterijos lygį, kad prireikus galėtumėte prailginti jos veikimo trukmę.
- Ekrane, kurį galima skaityti naktinio matymo akiniais, perjunkite dienos bei nakties režimą.
- Tapkite nepasiekiami įgalindami slaptumo režimą, kuris nustos saugoti ir bendrinti jūsų GPS padėtį bei išjungs belaidį ryšį ir komunikaciją.
- Sinchronizuokite savo buvimo vietą su kitais, tame pačiame ekrane matydami ir universalųjį skersi̇nį ̀Merkatoriaus tinklą (UTM), ir karinio koordinatinio tinklo nuorodų sistemą (MGRS).
- Apskaičiuokite aukštumines išmetimo vietas pagal karines gaires. Iššokę atsidurkite numatytoje vietoje.
- Visada žinokite kelią atgal – sukurkite kelio tašką, kuris, prieš pradedant kelionę, žymės jūsų transporto priemonės vietą.
- Naudokite iš anksto įkeltus veiklos profilius užsiimdami banglenčių sportu, plaukdami, bėgdami, važiuodami dviračiu, eidami, irkluodami, išbandydami jėgos sportą ir kt.
- Gaukite širdies ritmo duomenis1 ir būkite įspėti, jei ramybės būsenoje širdies dažnis taps per aukštas ar per žemas. Stebėkite savo širdies plakimą net ir būdami po vandeniu.
- Gaukite širdies ritmo duomenis1 ir būkite įspėti, jei ramybės būsenoje širdies dažnis taps per aukštas ar per žemas. Stebėkite savo širdies plakimą net ir būdami po vandeniu.
- Širdies dažnio kintamumas apskaičiuoja jūsų streso lygio balą. Matykite, ar jūsų diena praėjo ramiai, ar pavyko atrasti balansą, ar, priešingai, patyrėte daug streso.
- Optimizuokite savo organizmo energijos atsargas, įvertindami duomenis apie širdies dažnio kitimą, stresą ir miegą. Įvertinkite, kada esate pasiruošę būti aktyvūs, o kada reikėtų pailsėti.
- Naudodamiesi keliomis globaliomis navigacijos palydovų sistemomis (GPS, GLONASS ir „Galileo“), nepaklyskite net ir ten, kur nepakanka GPS.
- Kitą savo trasą įveikite su ABK jutikliais: aukščio duomenis rodančiu aukštimačiu, oro sąlygas stebinčiu barometru ir triašiu elektroniniu kompasu.
- Naudodokitės šia funkcija keliaudami atgal. Taip atsikratysite bet kokių spėlionių ir tuo pačiu maršrutu sėkmingai grįšite į pradinį tašką.

Garmin
~52555
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.